facebook tracking

Sommar med Nytida!

En värdefull sommar. Som du minns.

Kul att du hittade hit!

Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden.

Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande.

Om det här stämmer in på dig, så kanske du vill jobba med oss i sommar! Klicka och sök utan CV nedan!

Stockholm
Jönköpings Län

Vad gör vi?

Hos oss får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning eller psykosocial problematik.

Tillsammans lagar vi mat, städar, går på utflykter, tränar, samtalar och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av en annan persons liv. 

Till dig från oss....

- Du får genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är. 

- Du får möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till en tillsvidareanställning hos oss efter din utbildning/examen. 


- Den här arbetslivserfarenheten gör stor skillnad på din CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.

Sök utan CV!

Just nu kan du söka söka utan CV i Stockholm samt Jönköping/Växjö.  Välj område och registrera dig genom att svara på några frågor och så försöker vi matcha detta med din profil, intresseområde och var du bor. 

Ps om du söker sommarjobb som geografiskt ligger någon annanstans så gå gärna in och titta på vår lediga jobblista istället. 

Stockholm
Jönköpings län
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor