facebook tracking

Lära

Vår egen utbildningsverksamhet

För att utvecklas i din yrkesroll

För att trivas på jobbet och utvecklas i din yrkesroll är kompetensutveckling viktigt. Via vår egen utbildningsverksamhet Lära erbjuder vi utbildning, handledning och kompetenshöjande insatser. 

Grundutbildning vid anställning

När du tillsvidareanställs i Nytida får du gå en grundutbildning för att öka förståelsen för dina arbetsuppgifter och få en fördjupad kunskap om våra verksamhetsområden, lagrum och vårt pedagogiska arbetssätt. 

Läs mer om Läras verksamhet på hemsidan

Detta är Lära

Lära – unikt i branschen
Lära är vår utbildningsverksamhet som erbjuder utbildningar samt handledning inom våra verksamhetsområden. Lära finns i hela Sverige och vänder sig till både våra egna medarbetare och externa deltagare. Det är unikt i vår bransch att ha en egen utbildningsverksamhet av Läras storlek.
Utbildningar för medarbetare
Lära erbjuder utbildningar och workshops för dig som är medarbetare, till exempel inom diagnoser, missbruk, tvångssyndrom, lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik, motiverande samtal (MI) och kommunikation.
Handledning
Lära kan ge en enskild verksamhet handledning. Handledningen ges för att lösa en specifik pedagogisk utmaning i verksamheten under en begränsad tid, ofta tre till fyra gånger under sex månader. Hela arbetsgruppen, inklusive verksamhets- och gruppchef medverkar.
Här hittar du våra lediga jobb
Tillbaka till startsidan

 

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor