facebook tracking

Intervju med Annika Hellgren, HR-chef

Vad är det bästa med att arbeta på Solhagagruppen?

Engagemanget och de människor vi möter. Om och om igen lyckas vi vända en livssituation till det bättre med vårt förhållningssätt som utgår ifrån individens styrkor, drömmar och intressen. Att vi är många som brinner för en gemensam vision är också inspirerande. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, att vi delar med oss, hushåller med resurser och tar ansvar. Hos oss förutsätter vi att alla delar dessa värderingar och aktivt bidrar till att hålla de levande.

Vilken kompetens söker ni?
Vi ser fördelar med att arbetslaget innehåller flera olika kompetenser och vill
se arbetsgrupper med allt från pedagoger, undersköterskor, arbetsterapeuter,
socionomer, sjuksköterskor mm. Vi välkomnar även hälsopedagoger, kockar,
personliga tränare och andra yrkesgrupper som med sin kompetens kan bidra till ett gott liv. Erfarenhet av att arbeta med autism och andra funktionsnedsättningar är alltid meriterande när man söker arbete hos oss, liksom erfarenhet av tydliggörande pedagogik. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser gärna att medarbetare har varierande bakgrund och förmågor.

Vem passar att arbeta hos er?
Den som tror på vår vision och vill bidra till att göra ett gott liv möjligt för individer i våra verksamheter. Det viktiga är att ha en genuin tro på människans möjligheter och en respekt för allas lika värde oavsett utgångsläge. Jag tror att du måste vara nyfiken och öppen för att kunna möta alla de som vi finns till för.

Vilka karriärmöjligheter finns?
Karriär kan man göra på många sätt. Vi har tackat av medarbetare som arbetat 50 år i samma bolag och gjort en fantastisk livsgärning! Utifrån Solhagagruppens tillväxttakt kommer vi alltid att behöva nya chefer och medarbetare som kan tänka sig att vara med att starta nya enheter. Du kan också utvecklas till specialist med ansvar för ex TEACCH och handledning. Vi har många olika möjligheter för den som vill vara med och bidra till företagets utveckling.

Vi växer.

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Nytida?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor