facebook tracking

Våra deltagare är de bästa som finns!

liam.jpg

En av de största fördelarna med att få jobba på Kasper är att vi ofta kan ta tillvara på de intressen, impulser och idéer som våra deltagare har.

En berättelse från Kasper helgläger
Vi har en fantastisk kille som heter Liam som är med i en av våra helglägersgrupper. Liam är en energifylld, smart och rolig kille som åkte på Kasper kollo första gången sommaren 2012. Efter det har Liam fortsatt att åka på helgläger och är nu en rutinerad helglägerdeltagare som stormtrivs på Kasper.

Liam känner många deltagare och ledare väl och han är en fena på att komma med förslag på mat och aktiviteter. Tack vare Liam har vi ett filmprojekt på gång och får äta godsaker som hemlagad kebabrulle. I helgen som gick hittade vi på lite allt möjligt, mycket snack, skoj och skratt. Vi hann också med en utflykt till Tropikariet i Helsingborg men det bästa av allt var ett brädspel som Liam hittade i vårt förråd ute på gården. Spelet heter Zombie Cide och enligt Liam så är spelet ”det bästa spelet i världen!”. Det har spelats flitigt denna helg och kommer förmodligen att spelas en hel del framöver. Vem vet, det kanske också inspirerar vårt filmprojekt till en zombiefilm.

Något som vi är helt säkra på är att Liam och våra övriga deltagare kommer komma med nya inspirerande idéer och aktiviteter som gör våra helgläger ännu bättre och roligare framöver!  

Vi växer.

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Nytida?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor